De band


Even voorstellen?

Skinner staat garant voor een avond lekker meebrullen met je favoriete rockhits vanaf de jaren ’80 tot nu. AC/DC, Aerosmith, Muse, Duran Duran, Van Halen, Foo Fighters, maar ook Bruno Mars, Johnny Cash en ABBA – onze veteranen uit het cover circuit gaan geen (muzikale) uitdaging uit de weg om er een feestje van te maken. Doe er nog een gezonde portie aanstekelijk entertainment bij op het podium en niemand kan meer stil staan.

Ruben Dukker – zang & gitaar
Onze frontman. Sportief typetje. Doet graag work outs op het podium en zingt ook nog. Kan een gevoelige ballade inzetten om je daarna omver te blazen met een strot van jewelste. Volgens aanhoudende geruchten leidt hij een tweede leven als Schlager koning in het buitenland en is de prins van Monaco een groot fan.
 
 
Robert Cornelisse – gitaar & backing vocals
Knutselt graag aan versterkers en gitaren en speelt er af en toe ook nog op. Heeft in het verleden in ontzettend vage bandjes gespeeld, wat hij soms ontkent als je hem er mee confronteert. Vindt akoestische gitaren mooi voor bij het kampvuur, of – beter nog – er in.
 
 
Ed Sonneveld – bass & backing vocals
Dr. Thunder. Kan met zijn basgeluid een lokale onweersbui veroorzaken. Heeft volgens Rob toch echt een snaar teveel op zijn bas – iets wat Ed stug ontkent. Is ook in te huren bij hardnekkige problemen met mollen in je tuin. Met dus het risico van de onweersbui.
 
 
Jeroen Kalkman – drums
De drummert (jawel, met een ’t’). Gaat met een brede grijns door het leven. Is met Ed de machinekamer van de stuwende groove waar Skinner bekend om staat. Jeroen heeft een enorme hond die soms de huissleutels opeet. Gelukkig komen ze er ook vanzelf weer uit…