De band

 
Skinner is dé rock cover sensatie uit Rotterdam e.o. en staat garant voor een avond meebrullen met rockhits vanaf de jaren ’80 tot nu. Een mix van knallende drums, pompende bassen, gillende gitaren en een strot van een zanger garanderen een feestavond die je zal heugen. Doe er nog een gezonde portie aanstekelijk enthousiasme bij op het podium en niemand kan meer stil staan.

 
De mannen van Skinner zijn muzikale veteranen in het cover circuit van Zuid-Holland en daarbuiten.

 
Ruben Dukker – zang & gitaar
Onze frontman. Kan ook zingen. Sportief typetje en doet graag ook work-outs op het podium. Kan een gevoelige ballade inzetten om je daarna omver te blazen met een strot van jewelste. Volgens hardnekkige geruchten leidt hij een tweede leven als Schlager koning in het buitenland en is de prins van Monaco een groot fan.

 

Robert Cornelisse – gitaar & backing vocals
Doet van alles met gitaren en speelt er af en toe ook nog op. Heeft in het verleden in ontzettend vage bandjes gespeeld, wat hij soms ontkent als je hem er mee confronteert. Vindt akoestische gitaren mooi voor bij het kampvuur, of – beter nog – er in.

 
 

Ed Sonneveld – bass & backing vocals
Onze Dr. Thunder. Kan met zijn basgeluid een lokale onweersbui veroorzaken. Heeft volgens Rob toch echt een snaar teveel op zijn bas – iets wat Ed ontkent. Is ook in te huren bij hardnekkige problemen met mollen in je tuin.

 
 

Bart Verhulst – drums & backing vocals
De man van de rake klappen! Heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het cover circuit. Samen met Ed zorgt Bart voor de strakke, stuwende groove waarmee Skinner je aan het bewegen krijgt. Net als de rest van Skinner is Bart ook heel bescheiden en rustig – YEAH!