De band


Even voorstellen?

Skinner staat garant voor een avond meebrullen met je favoriete rockhits vanaf de jaren ’80 tot nu.  Een mix van knallende drums, pompende bassen, gillende gitaren en een strot van een zanger garanderen een feestavond die je zal heugen. Doe er nog een gezonde portie aanstekelijk enthousiasme bij op het podium en niemand kan meer stil staan.

Ruben Dukker – zang & gitaar
Onze frontman. Kan ook zingen. Sportief typetje en doet graag ook work-outs op het podium. Kan een gevoelige ballade inzetten om je daarna omver te blazen met een strot van jewelste. Volgens hardnekkige geruchten leidt hij een tweede leven als Schlager koning in het buitenland en is de prins van Monaco een groot fan.
 
 
Robert Cornelisse – gitaar & backing vocals
Doet van alles met gitaren en speelt er af en toe ook nog op. Heeft in het verleden in ontzettend vage bandjes gespeeld, wat hij soms ontkent als je hem er mee confronteert. Vindt akoestische gitaren mooi voor bij het kampvuur, of – beter nog – er in.
 
 
Ed Sonneveld – bass & backing vocals
Onze Dr. Thunder. Kan met zijn basgeluid een lokale onweersbui veroorzaken. Heeft volgens Rob toch echt een snaar teveel op zijn bas – iets wat Ed stug ontkent. Is ook in te huren bij hardnekkige problemen met mollen in je tuin.
 
 
 
Jeroen Kalkman- drums & backing vocals
Gaat met een brede grijns door het leven. Is met Ed de machinekamer van de stuwende groove waar Skinner bekend om staat. Jeroen heeft een enorme hond die soms de huissleutels opeet. Gelukkig komen ze er ook vanzelf weer uit…