De band

 
Skinner is dé rock cover sensatie uit Rotterdam e.o. en staat garant voor een avond meebrullen met rockhits vanaf de jaren ’80 tot nu. Een mix van knallende drums, pompende bassen, gillende gitaren en een strot van een zanger garanderen een feestavond die je zal heugen. Doe er nog een gezonde portie aanstekelijk enthousiasme bij op het podium en niemand kan meer stil staan.
 
De mannen van Skinner zijn muzikale veteranen in het cover circuit van Zuid-Holland en daarbuiten.

Ruben Dukker – zang & gitaar
Onze frontman. Kan ook zingen. Sportief typetje en doet graag ook work-outs op het podium. Kan een gevoelige ballade inzetten om je daarna omver te blazen met een strot van jewelste. Volgens hardnekkige geruchten leidt hij een tweede leven als Schlager koning in het buitenland en is de prins van Monaco een groot fan.

 

Robert Cornelisse – gitaar & backing vocals
Doet van alles met gitaren en speelt er af en toe ook nog op. Heeft in het verleden in ontzettend vage bandjes gespeeld, wat hij soms ontkent als je hem er mee confronteert. Vindt akoestische gitaren mooi voor bij het kampvuur, of – beter nog – er in.

 
 

Edward van der Horst – bass & backing vocals
Doet niets liever dan stevige rockmuziek spelen en met een strakke drummer de ritmesectie verzorgen. Altijd met een bas in de hand te vinden als hij niet naar de sterren staat te turen door een telescoop (een soort verrekijker maar dan anders….)

 
 

Ronald Dopper – drums
Zit niet achter zijn drumstel, maar trekt hem aan als een maatpak. Kent de teksten bijna beter dan Ruben en zingt ze mee terwijl hij zijn strakke en groovende beats neerzet. Drummen met Skinner is voor Ronald ook een soort fitness, want stilzitten doet hij niet.